Hop til hovedindholdet

Bizz Up Ringkøbing-Skjern- netværksarrangement med inspirerende iværksætterhistorier og pitch


Dato og tid

Tirsdag d. 6. november 2018 kl. 12:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 5. november 2018 kl. 16:30

Sted

FØDEVAREPARK SKJERN ENGE, Feldsingvej 3, 6900 Skjern FØDEVAREPARK SKJERN ENGE
Feldsingvej 3
6900 Skjern

Bizz Up Ringkøbing-Skjern- netværksarrangement med inspirerende iværksætterhistorier og pitch


Arrangementsbeskrivelse

Tirsdag den 6. november står det i fødevare-iværksætteriets tegn i Ringkøbing-Skjern. 

Hvad er Bizz Up Ringkøbing-Skjern? 
Bizz Up Ringkøbing-Skjern er en netværksevent, hvor vi har samlet de fede, lokale, iværksætterhistorier fra Danmarks Rygrad. Formålet er at skabe inspiration, netværk, sparring og forhåbentlig være med til at skabe forretning for en lang række iværksættere og etablerede virksomheder.

Oplev den jyske udgave af Løvens Hule, når udvalgte virksomheder pitcher deres idé foran et kompetent og kapitalstærkt panel.

Mød virksomhederne i Danmarks Rygrad
Rammen er Fødevareparken Skjern Enge, hvor Kis Thy vil tage os med på en rundvisning rundt i den gamle gardinfabrik, som i dag emmer af iværksætteri og er en fælles afsætnings- og udviklingsplatform for fødevareerhvervet



Herefter vil det være to inspirerende oplæg samt masser af tid til at netværke og få gode råd og sparring fra en lang række eksperter og rådgivere, som står til rådighed for dig!

Under hele dagen kan du shoppe rundt mellem rådgivere og eksperter som står klar til at give dig råd og sparring. 

Vi slutter eftermiddagen med et panel ala Løvens Hule, hvor du har mulighed for at pitche din idé foran et skarpt og pengestærkt panel eller overvære pitch-decket og blive klogere og give råd. 


Program for Bizz Up Ringkøbing-Skjern:
Dagens ordstyrer Johanne Birn, Business Region MidtVest

Kl. 12.00 Check-
in, nippe-buffet fra Vestergaards Hotel og networking. 

Kl. 12.30 Velkomst v/ Hans Jørn Mikkelsen, Ringkøbing Erhvervsråd og Susanne Nors, Business Region MidtVest

Kl. 12.40 Historien på Fødevareparken Skjern Enge v/ Kis Thy inkl. præsentation af specialister og fødevareraktører

Kl. 13.00 Inspirationsoplæg, Louise Dolmer, Landmad

Kl. 13.30 Netværkspause og kaffe & kage

Match Making - Brug pausen på at gå rundt mellem en række rådgivere som står til din rådighed denne dag

kl. 14.30 Henrik Rendbøll, Møllerup Gods


Kl. 15.15 Bizz Up Panel, ordstyrer Johanne Birn, Business Region MidtVest

Kl. 16.00 - 16.30 Snacks, øl og ost - Tak for i dag

 

Om foredraget med Louise Dolmer fra Landmad
"Iværksætteri når man flyver og når man falder … og flyver igen" 

Louise vil fortælle sin iværksætterhistorie om Landmad, på godt og ondt.
De vildeste ”flyveture” -  de barskeste nedture og det aller vigtigste… ALTID at rejse sig igen, lære af sine fejl og komme videre.



Om foredraget med Henrik Rendbøll, Møllerup Gods
"Møllerup Gods vil gøre hamp til hverdagsmad"

Henrik Rendbøll har været med til at bygge hele hampeproduktionen op på Møllerup Gods. En spændende rejse med masser af røverhistorier fortalt af direktøren selv. 




Om Bizz Up panel
Bizz Up Panel er den jyske udgave af "Løvens Hule".
VI har fundet fire iværksættere som vil pitche deres idé, udfordring eller noget helt tredje mhp at få sparring, kapital eller ressourcer tilført. De har tre minutter til at pitche og herefter vil de modtage sparring og råd fra et kompetent og kapitalstærkt panel.

Pitch 1:

Knaplund Distillery

Knaplund er rammerne for en unik oplevelse i vestjylland. Knaplund er mere end et destilleri. Det er et sted hvor, både amerikansk whisky og moonshine kan smages – og alt omkring kan opleves. Knaplund har udviklet et visitor center, hvor man kan leje sig ind og samle familien en weekend, holde fest, møder og workshops og kombinere det med en rundvisning og en smagning.

Duoen bag Knaplund og Knaplund Destilleri er Karl Poulsen og Mathilde Ingvardsen også kaldet vestjyden & århusianeren.

Karl er vestjyde og idemanden bag destilleriet.  Passioneret bourbonlover, eventyrer og har smagt sig gennem det meste af USA 

Mathilde er århusianeren og idesorterer på stedet, Hun er blæksprutten med solbriller i panden, som elsker gin og som er kommet til at elske de åbne vidder og den skønne bourbon.

www.knaplund.dk


 
Pitch 2: 
Ø-Haven, Gitte Kyed 

I Ø-haven dyrkes der økologiske blomster og urter. Orange og gule morgenfruer samt kornblomster. De tørres nænsomt i tørremaskiner. Såning, plukning og anden håndtering foregår i hånden. De er så klar til at pryde dine madretter med dejlige farver.

Gitte vil gerne pitche en udfordring for Bizz Up panelet: Ø-Haven er i gang med at lave glas med tørrede solsikker og f. eks chia frø. Hun vil gerne udfordres på salg til grossister m.fl. og hvordan hun bedst griber det an, når det er større mængder. På nuværende tidspunkt er det special butikker, gårdbutikker etc. hun sælger til
www.foodstory.dk

Pitch 3: 

Madkassen

Michael Bisgaard har med sin kompagnon Madkurven som sælger dagligvarer online, Madkurven sælger et stort udvalg af danske, udenlandske og økologiske varer. Hos Madkurven finder du daligvarer, samt mange forskellige specialiteter og delikatesser, i den bedste kvalitet. Alt sammen leveret lige til din dør, hurtigt og nemt.
 
Michael vil gerne have sparring omkring sortimentet på Madkurven, da Madkurven lige nu står lidt ved en skillevej fyldt med muligheder.



Panel: 

Hans Kjær Hansen, Lokal Vækst Ringkøbing
Christian Dahl, Buur Invest a/s
Henrik Rendbøll, Møllerup Gods
Louise Dolmer, Landmad

Stande: 
Du kan møde en række rådgivere som står gratis til rådighed for at hjælpe dig videre. 

Revisor Flemming Agerbo 
Ringkøbing Erhvervsrådet
Thisted Forsikring
Udviklingsplatform For midt- og Vestjyske fødevare
Engage Food 
Food Zone
VIFU
Med flere...




Sponsorer:


  


VIGTIGT: No-showgebyr 300 kr. + moms. 
Det betyder, at hvis du ikke møder op uden at have meldt afbud, så tillader vi os at sende en faktura på 300 kr. + moms, som er kostprisen på eventen.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >