Hop til hovedindholdet

MADMØDET / Gastronomisk tur langs Limfjorden


Dato og tid

Fredag d. 26. maj 2023 kl. 16:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 19. maj 2023 kl. 09:00

Sted

Søndercentret Skive, Ågade 4, 7800 Skive Søndercentret Skive
Ågade 4
7800 Skive

MADMØDET / Gastronomisk tur langs Limfjorden


OBS. DER ER SKET EN FEJL MED PRISERNE I NOGLE AVISANNONCER! DEN RIGTIGE PRIS ER 549,- PR. PERSON.
 
 
 
 
Kom med på en smuk, unik og gastronomisk tur langs Limfjorden. 
 
Vi skal besøge 3 af egnens absolut bedste restauranter, og smage på lokale mesterværker. Det bliver en fredag, som du sent vil glemme når Destination Limfjord i samarbejde med Madmødet i Skive invitere dig på en 3-retters menu på tre forskellige lokationer samme aften.
 
 
A F T E N E N S    P R O G R A M
Kl. 16.00
Afgang fra den store parkeringsplads ved Kvickly i Skive
Destination Limfjorden byder velkommen med en forfriskning
Kl. 16.45
Kenneth fra Fur event stiger på bussen
Smagsprøver på deres saftige ølbrød
Kl. 17.00
Ankomst til Fur Bryghus
Forret fra Limfjordens skattekammer
 
Blandt andet østers, muslinger og sortfodsskinke af eget opdræt. Der serveres et glas bobler der til.
Kl. 18.30
Afgang fra Fur
Der tilbydes en kold Fur øl til turen
Kl. 19.15
Ankomst til Limfjordens Hus i Glyngøre
Her serveres der lækker hovedret og et glas vin
Kl. 20.45
Afgang fra Glyngøre
Der serveres en Limfjords gin med tonic til busturen
Kl. 21.15
Ankomst til Lyby Strand
Her forkæles vi med dessert og kaffe
Kl. 22.45
Bussen har afgang mod Skive
Kl. 23.00
Tak for i aften
Ankomst på den store parkeringsplads ved Kvickly i Skive
Destination Limfjorden har sørget for transporten og byder på en lækker lokal forfriskning, når I stiger på bussen.
 
Fur Event
Kenneth fra Fur event stiger på bussen med smagsprøve på deres ølbrød.
 
Fur Bryghus
Vi skal nyde en lækker forret hos Fur Bryghus. Den består af forskellige snacks. Blandt andet østers, muslinger og sortfodsskinke af eget opdræt. Der serveres et glas bobler der til.

Restaurantchef, Danni Boysen vil fortælle om maden og kort om bryghuset i mens.
 
Der serveres en Fur øl til alle ombord på bussen.
 
Limfjordens Hus
Køkkenchef, Rasmus Kardyb byder indenfor på Limfjordens Hus. Her skal vi nyde en fantastisk hovedret og et godt glas vin. Rasmus vil fortælle om hans passion for at bruge lokale råvarer. 
Inden turen går mod Lyby, byder Rasmus på en gin&tonic med Limfjords gin, som er lokal fremstillet, og som han selv er medstifter af.
 
Lyby Strand
Restaurantchef og forpagter, Søren Børsting står klar med en lækker dessert og en god kop kaffe mens vi forhåbentlig kan nyde den smukke solnedgang over vandet. Der vil være mulighed for at tilkøbe portvin, cognac eller en drink inden bussen kører mod Skive igen.
 
Tak for i dag
Vi ankommer på den store parkeringsplads ved Søndercenteret i Skive kl. 23.00.
 
 
 
 
 
 
K O N T A K T 
Camilla Sevelsted
21 40 05 47
 
 
 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Madmødet
Tlf: +45 21 40 05 47
camilla@bizzup.dk

Kontaktinformation til arrangør

Madmødet
Tlf: +45 21 40 05 47
camilla@bizzup.dk